Sunday, 20 November 2011

20 november 2011

korang mesti tertanye kan 
kenapa ngan tarikhh uhh
actually tarikh uhh adalah tarikh yang aku tak suke 
nak tawu kenape 
coz tarikh uhh tarikh aku gaduhh ngan boyfie aku
hmm wahh sedehhh
selalunye kalau aku gaduhh ngan dea un 
at least mesti dea says i love you or else
but semalam dea just says 
" tapelha i nak balek ( oztel ) dahh nhh bye salam "
macam mane aku tak sedehh 

cerita nye macam nhh semalam after maghrib
dea tetiba says about death
aku tak suka bila orang yang aku sayang cakap macam uhh
macam orang uhh nak tinggalkan aku jea
dea tak tawu kea yang
aku truly love him
bab uhh semalam aku teremosi bile dea says about mati uhh
it is because aku sayang dea
ndd tak nak kehilangan dea 
ndd aku tak bersedia lagi untuk accept benda uhh
susah sangadd kea dea nak paham perasaan aku
kay fine aku jahadd becoz marah kau
tapi
sory too say kay yunk 
becoz memara kau 
tapi kalau nhh penghujung our relationship
aku redha
ndd time pape yang berlaku nanti 

aku sayang kau
MOHD NAZMI BIN ZAINAL ARIFFIN


SUKE ? LIKE LAH

Saturday, 19 November 2011

selamat tinggal sekolah

wahh
tetibe pagii nhh aku rase sedehh lak 
nak tawu tak kenapa 
its because tinggal lagi bape detik saat hari ndd ketika nye
untuk aku menghabiskan hari terakhirku
di sekolahh menengah taman desa skudai
like a dream bolehh ark
banyak kenangan pahit ndd manis aku kat sekolahh uhh
kat sekolahh uhh jugak mengajar aku erti hidup yang sebenar
dapat mengenali kawan yang pelbagai karenahh
untuk kengkawan ku dari form one until form 5
sob .. sob .. sob ..
haha menggedik kejap hee
13 disember 2011
tibe mase nye untuk aku says 
GOODBYE SMKTDS
wahh sedehh kan
macam mimpi jea
lepas nhh aku dahh tak dapat pakai baju kurung sekolahh lagi dahh
mesti teringat sume kenangan uhh
mesti teringin nak bangun pagi 
untuk kea sekolah
tapi pada saat uhh aku dah bukan lagi pelajar sekolah
uhh jea luahan aku for today kayh kengkawan
bubye 


SUKE ? LIKE LAH

Thursday, 10 November 2011

debaran kian terasa

pejam celik pejam celik 
tinggal lagi bape harii jea nak spm kan
tak sampai bape harii kodd
tolak cuti makan tido 
tinggal bape jam jea lagi
aduhh dedo sehh aku
aku nak uat yang terbaik
dan moga dapat result yang baik jugak nanti
uhh impian aku
dan aku harap akan jadi kenyataan 
sape yang tanak berjaya kan 
sume orang inginkan kejayaan
mahu fokus spm jea skunk 
dahh habis uhh 
baru lha boleh enjoy sakan 
wahh tak sabar nak spm ndd nak habis spm
wishh me luck kengkawan sekalian 
ndd maafkan salah ndd silap aku 
enough for today bubye


SUKE ? LIKE LAH

Fobia Cinta

bila bicara tentang fobia cinta nhh 
dahh macam tajuk lagu yang dinyanyikan olehh nashreen lak kan
tapi
memang benda sebegini pernah jadi dekad aku
lebihh lagi apabila lepas aku break ngan lelaki uhh
memang agak frust memula sampai study kemana sume
lelaki ohh lelaki 
bolehh bikin aku gila kodd
lepas aku break ngan lelaki uhh aku macam dahh hilan kepercayaan 
dekadd insan yang bernama lelaki
yelah mane tak nye
bila aku dahh mula sayang ndd cube tok serius dalam perhubungan 
dea bolehh uat hal lak 
dea busted aku uhh
pompuan yang sewel jea akan stay bile dapat tawu dea ditigakan 
haha gila dahsyat kan lelaki uhh
sejak darii uhh aku mula tawar hatii nak dekadd ngan laki
pernah arh jugak lepas aku break ngan lelaki uhh
ada sorang laki nhh faez namenye
aku ingat laki nhh bolehh pakai 
tapi same jea perangai macam lelaki uhh
so before dea maenkan pasaan aku 
baik aku maenkan pasaan dea 
jahadd kan aku 
tapi uhh mase uhh lha 
tapi skunk dahh tak
sebab
ada laki yang amat baik pada aku datang dalam hidup aku
dan itu sediked sebanyak menyembuhkan luka lamaku

thanks bebanyak awak becoz datang dalam life saya
i love you nazmi

SUKE ? LIKE LAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...