Friday, 23 September 2011

♥ cerita cinta zura ♥

salam
aquhh tak twu nak cakap ape nhh actually
aquhh nak cite pasal my nazmi ae 
cerita nye bermula bila encet dye dirampas olahh cikgu dye
maklum lha dye kan dok hostel
so
sejak dari tuhh aquhh jarang contact dan mecet dye
kalau dye contact un kalau dye balik rumah
uh un pakai phone dad atau adik dye
actually aquhh nh cepat fikir negatif aww
dan aquhh nh kuat cemburu buta
takde lha bukan aquhh tak trust dye 
tapi
sikap waspada kene ada kan dalam diri
aquhh takut dye uat something yang boleh uat aquhh sakit hati
semestinya aquhh tanak bende semacam itu terjadi
sakit mehh hati nh
tak sanggup den
tapi
sebab sayang dan ayas dorongan dak kecik nurul lemon tea
aquhh cuba dan akan cuba trust dye
dalam setiap relationship kene lha saling percaya antara satu sama laen kan
kalau tak trust ape gune relationship uh kan 
is it right
stop think negative lha zura
just think positive about him
aquhh harap dengan aquhh berfikiran positif 
dye takan berani untuk rosakkan rasa percaya kita nh kat dye
kita nak awak jage kepercayaan yang kita bagi kat awak nh
last word from me

*kita sayang awak sesangad 


SUKE ? LIKE LAH

Monday, 19 September 2011

♥ i miss you so much ♥

18 september 2011
semalam harii last aquhh jumpe my nazmi 
rase sedehh sebab malam uhh dye dahh kene balik hostel dye
urghh
aquhh benci hari ahad 
harii yang aquhh tak bolehh nak mesej and berbual lame dengan dye
same goes with me lha kan 
aquhh harap dye success selalu dalam ape jugak yang dye buat
yang paling penting dye pandai jage diri dan tak menggatal

- aquhh sayang nazmi sesangadsangad  -





 






SUKE ? LIKE LAH

Saturday, 17 September 2011

♥ kenangan terindah bersama nazmi ♥

pada 17 september 2011
merupakan hari bahagia aquhh
sebabnye
aquhh dapat hangout with my lover
aww
so sweet

mase kat dalam wayang uhh 
aquhh suruhh dye uat perjanjian ngan aquhh
dan dye berjanji dye takkan curang ngan aquhh

saya harap awak kotakan janji awak uhh kay

saya sayang awak sesangadd
dan i really hope that
our relationship kekal
dan tabah dalam menghadapi karenahh dan lagak gedik kite



SUKE ? LIKE LAH

Saturday, 3 September 2011

♥ saya sayang awak ♥

kini
sudah hampir sebulan lebih aku bersama si dia 
bahagia yang teramat sangat

bermacam dugaan dan halangan 
sampai hampir nak break

tapi
hubungan kami tak hanya berakhir di situ
dan kini kami still together

tapi

bila fikir balik 
si dia nhh seorang yang baik sangad
even dah banyak kali aku uat dia sakit hati
dia still sabar dan tak pernah penat
layan karenah aku yang sometimes amat gedik
dan mengada nhh

♥ THANKS SOO MUCH MY HUBBY 
I ALWAYS LOVE U
ONLY U IN MY HEART
♥ I LOVE NAZMI FOREVER 

SUKE ? LIKE LAH

♥ wahai lelaki renungkanlah ♥

~* WAHAI LELAKI.. *~

Jika benar kau kasih & cintakan wanita itu :
•.♥• Bawalah dia ke jalan Allah
•.♥• Nasihatilah dia
•.♥• Perbetulkan kesilapannya
•.♥• Jagalah dia dgn baik
•.♥• Kasihanilah dia
•.♥• Lindungilah dia
•.♥• Berilah kasih syg padanya
•.♥• Hargailah dia
•.♥• Ucapkan terima kasih atas kelebihannya
•.♥• Bersabar dengannya
•.♥• Terimalah & cintailah kekurangannya
•.♥• Jadi IMAM terbaik & redhalah padanya

✿..moga dia menunggumu di SYURGA sebagai bidadarimu







SUKE ? LIKE LAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...