Friday, 23 September 2011

♥ cerita cinta zura ♥

salam
aquhh tak twu nak cakap ape nhh actually
aquhh nak cite pasal my nazmi ae 
cerita nye bermula bila encet dye dirampas olahh cikgu dye
maklum lha dye kan dok hostel
so
sejak dari tuhh aquhh jarang contact dan mecet dye
kalau dye contact un kalau dye balik rumah
uh un pakai phone dad atau adik dye
actually aquhh nh cepat fikir negatif aww
dan aquhh nh kuat cemburu buta
takde lha bukan aquhh tak trust dye 
tapi
sikap waspada kene ada kan dalam diri
aquhh takut dye uat something yang boleh uat aquhh sakit hati
semestinya aquhh tanak bende semacam itu terjadi
sakit mehh hati nh
tak sanggup den
tapi
sebab sayang dan ayas dorongan dak kecik nurul lemon tea
aquhh cuba dan akan cuba trust dye
dalam setiap relationship kene lha saling percaya antara satu sama laen kan
kalau tak trust ape gune relationship uh kan 
is it right
stop think negative lha zura
just think positive about him
aquhh harap dengan aquhh berfikiran positif 
dye takan berani untuk rosakkan rasa percaya kita nh kat dye
kita nak awak jage kepercayaan yang kita bagi kat awak nh
last word from me

*kita sayang awak sesangad 


SUKE ? LIKE LAH

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...